Novi promotivni proizvodi i reklamni artikli

MOLESKINE 12-mjesečni veliki dnevni planer za 2020 - MOLESKINE 12-mjesečni veliki dnevni planer za 2020
MOLESKINE 12-mjesečni veliki dnevni planer za 2020

Moleskine planer za 2020. oblikovan tako da prikazuje jednu stranicu dnevno - što vam daje dovoljno prostora za bilježenje događaja, obaveza, ideja i popisa obaveza.

Plastična oznaka za prtljagu - Plastična privjesak za prtljagu
Plastična oznaka za prtljagu

Reklamna plastična etiketa za prtljagu s vašim brendom. Promovirajte se globalno. Obostrani kolor tisak i prostor za upis kontakt podataka. Minimalna narudžba 100 komada.

DeLuxe aDORAble poklon paket s aromatiziranom soli - DeLuxe aDORAble poklon paket s aromatiziranom soli
DeLuxe aDORAble poklon paket s aromatiziranom soli

Poklon paket sa šest staklenki s aromatizirane kristalične soli Ninske solane. Vrhunski dodatak uz božićnu i novogodišnju trpezu za sve sladokusce!

MEDITERAN aDORAble poklon paket - MEDITERAN aDORAble poklon paket
MEDITERAN aDORAble poklon paket

Neodoljivi, mirisni i slani poklon paket za nadolazeće blagdane. Prirodna, gruba kristalična sol Solane Nin pakirana u praktične staklenke s mlincem za mljevenje.

Chili aDORAble poklon paket - Chili aDORAble poklon paket
Chili aDORAble poklon paket

Poklon paket s chili papričicama, povrćem, začinskim biljem iz organskog uzgoja te grubom kristaličnom solju Solane Nin s prirodnim jodom i bez umjetnih aditiva.

Brussels promotivni pokloni set za vruću čokoladu - Brussels promotivni pokloni set za vruću čokoladu
Brussels promotivni pokloni set za vruću čokoladu

Obradujte svoje prijatelje s kompletom za pripremu vruće čokolade. Keramička šalica, 3 žlice s okusa mlijeka, tamne i bijele čokolade. Božićni ukrasi.

Arctic Travel promotivni putni pokloni set za Božić i Novu Godinu - Arctic Travel promotivni putni pokloni set za Božić i Novu Godinu
Arctic Travel promotivni putni pokloni set za Božić i Novu Godinu

Arctic Travel promotivni putni pokloni set za zimske dane koji uključuje polarnu dekicu od flisa, šumski med, ručno rađeni čaj, ručno rađenu čokoladu, termo šalicu i infuzor za čaj.

Formosa Tea promotivni putni pokloni set za čaj - Formosa Tea promotivni putni pokloni set za čaj
Formosa Tea promotivni putni pokloni set za čaj

Formosa Tea promotivni poklon set za pripremu čaja isporučuje se s crvenom keramičkom šalicom za čaj, infuzerom, ornamentom u obliku Božićnog drvca te ručno pripremljenim čajem i medom.

Nespresso CitiZ & Milk aparat za kavu - Nespresso CitiZ & Milk aparat za kavu
Nespresso CitiZ & Milk aparat za kavu

Aparat za pripremu kave Nespresso CitiZ & Milk s mogućnošću personalizacije vašim brendom. Retro-moderni dizajn i vrhunska kvaliteta.

Promotivni MOLESKINE stolni tjedni planer 2020 - Promotivni MOLESKINE stolni tjedni planer 2020
Promotivni MOLESKINE stolni tjedni planer 2020

Neizostavan dodatak na stolu za osobe s dinamičnim poslom i velikim brojem obaveza. Personalizirajte ga svojim porukom i darujte poslovne partnere.

Eko šalica BAMBOO PP - Eko šalica BAMBOO PP
Eko šalica BAMBOO PP

Reklamna ekološka šalica od razgradive bioplastike za dugoročno korištenje. Klasičnog ergonomskog oblika, zapremine 320 ml, dolazi u 4 moderne pastelne boje.

Duracell Powerbank 3350 mAh - Duracell Powerbank 3350 mAh s tehnologijom dvostrukog punjenja
Duracell Powerbank 3350 mAh

Potvrđena Duracell kvaliteta i elegantan dizajn sada s mogućnošću personalizacije u punoj boji. Tehnologija dvostrukog punjenja i 10 sigurnosnih značajki.

Inxul torbica za struk - Inxul promotivna torbica za struk
Inxul torbica za struk

Promotivna torbica oko struka s dva džepa s patentnim zatvaračem i praktičnim otvorom za slušalice. Transfer kolor tisak i bijeli tisak.

JBL Clip3 prijenosni Bluetooth® zvučnik s personalizacijom - JBL Clip3 prijenosni Bluetooth® zvučnik s personalizacijom
JBL Clip3 prijenosni Bluetooth® zvučnik s personalizacijom

JBL Clip 3 Bluetooth zvučnik s vašim logotipom. Iznimno robustan s kućištem od tvrde gume, lagan i vodootporan, IPX7 certifikat. Nudi do 10 sati reprodukcije.

Monkey poliesterska torba za plažu - Monkey poliesterska torba za plažu s kozmetičkom torbom
Monkey poliesterska torba za plažu

Praktična torba za plažu izrađena od poliestera s velikom površinom za tisak. Za torbu je pričvršćena torbica za kozmetiku i druge sitne potrepštine za plažu.

Reklamne šibice BOX CLASSIC SLIM - Personalizirane šibice BOX CLASSIC SLIM
Reklamne šibice BOX CLASSIC SLIM

Reklamne šibice BOX CLASSIC SLIM dimenzija 59 × 28 × 8 mm. 15 komada s glavicama dostupnim u 14 boja. Personalizirajte ih s vašim logotipom, brendom ili porukom.

Badge Chalkboard po kojemu možete pisati i brisati - Badge Chalkboard
Badge Chalkboard po kojemu možete pisati i brisati

Badge Chalkboard je praktičan, višekratno upotrebljiv bedž po kojemu možete pisati priloženim markerom s tekućom kredom.

Preklopne reklamne šibice BOOK RECTANGULAR - Preklopne šibice BOOK RECTANGULAR
Preklopne reklamne šibice BOOK RECTANGULAR

Retro i moderne, praktične i lagane, s velikom površinom za personalizaciju preklopne šibice su uvijek tražen promotivni artikl za reklamne kampanje.

Notes POWER NOTE A5 - Notes POWER NOTE A5
Notes POWER NOTE A5

Reklami notes POWER NOTE A5 sa ugrađenom baterijom 4000 mAh, 5 V/2.1 A.Isporučuje se u poklon kutiji. Korice od tekstila.

DaUrban - moderni ruksak za prijenosno računalo - DaUrban - moderni ruksak za prijenosno računalo
DaUrban - moderni ruksak za prijenosno računalo

Ruksak za laptop sa sustavom protiv krađe: glavni pretinac sa skrivenim zatvaračem na leđima i s 2 skrivena džepa s patentnim zatvaračem za dodatnu sigurnost.

PowerFlat MO9051 - promotivni solarni punjač u aluminijskom kućištu - PowerFlat MO9051 - promotivni solarni punjač u aluminijskom kućištu
PowerFlat MO9051 - promotivni solarni punjač u aluminijskom kućištu

Ako često boravite u prirodi a ne možete bez mobitela ili tableta, solarni power bank PowerFlat s baterijom ogromnog kapaciteta od 8000 mAh vrhunac je praktičnosti.

BYRON – kemijska olovka od bambusa sa stilusom za touch ekrane - BYRON – kemijska olovka od bambusa sa stilusom za touch ekrane
BYRON – kemijska olovka od bambusa sa stilusom za touch ekrane

Elegantna kemijska olovka u kombinaciji sa gumenim stilusom za upravljanje zaslonima osjetljivim na dodir. Izrađena od bambusa, metala i kromirane plastike.

Alpina – termo bočica od čelika s dvostrukom stijenkom, Powder Coated - Alpina – termo bočica od čelika s dvostrukom stijenkom, Powder Coated
Alpina – termo bočica od čelika s dvostrukom stijenkom, Powder Coated

Termo bočica od nehrđajućeg čelika, zapremine 600 ml i Powder Coating premazom protiv klizanja i habanja. Idealan suputnik za jako vruće ili hladne dane.

Elegantni power bank MO9498 za bežično punjenje - Elegantni power bank MO9498 za bežično punjenje
Elegantni power bank MO9498 za bežično punjenje

Power Bank MO9498 - baterija i bežični punjač kapaciteta 4000 mAh u ergonomski oblikovanom aluminijskom kućište. U sedam modernih boja. Type C konektor.

TOM JB-1 Metallic Matt Jet elegantni upaljač - TOM JB-1 Metallic Matt Jet elegantni upaljač
TOM JB-1 Metallic Matt Jet elegantni upaljač

Elegantan i ergonomski oblikovan reklamni upaljač kojega bi i James Bond rado imao! Turbo Jet plamen garantira stabilan plamen i pri najjačem vjetru.

TOM EB-4 Matt upaljač s tiskom na tri strane - TOM EB-4 Matt upaljač s tiskom na tri strane
TOM EB-4 Matt upaljač s tiskom na tri strane

Želite na upaljač otisnuti logo, brand i promo poruku zajedno ali Vas ograničava mali prostor. S tri površine za tisak izrazite Vaše kreativne ideje.

UNILITE U-70 HC Metallic Jet upaljač - UNILITE U-70 HC Metallic Jet upaljač
UNILITE U-70 HC Metallic Jet upaljač

Ergonomski oblikovan upaljač sa kliznim mehanizmom paljenja. Turbo Jet tehnologija plamena garantira stabilan i precizan plamen i pri najjačem vjetru.

TOM EB-54 HC Metallic Turbo upaljač - TOM EB-54 HC Metallic Turbo upaljač
TOM EB-54 HC Metallic Turbo upaljač

Elektronički upaljač s metalik mat završnom obradom i turbo plamenom. U crnoj, bijeloj i srebrnoj boji. Ergonomski oblik za optimalno i jednostavno korištenje.

TOM EB-050 Metal upaljač - TOM EB-050 Metal upaljač
TOM EB-050 Metal upaljač

Elektronički upaljač privlačnog dizajna izrađen od metala. Čvrst i robustan. Proizvodi se u crnoj i srebrnoj boji. Ergonomski oblik za optimalno korištenje.

VIO one RB-01 SoftTouch jeftini upaljač - VIO one RB-01 SoftTouch - najjeftiniji na tržištu
VIO one RB-01 SoftTouch jeftini upaljač

VIO SoftTouch elektronski upaljači s tiskom Vašeg brenda ili logotipa - najjeftiniji na tržištu. Provjerite! Minimalna narudžba 100 komada.

Upaljač Unilite U-15 RB-5 EAN - Upaljač UNILITE U-15 RB-5 EAN SoftTouch Pastel
Upaljač Unilite U-15 RB-5 EAN

Moderne pastelne boje i SoftTouch završna obrada nesumnjivo će izdvojiti ovaj upaljač od obične plastične konkurencije.

Lumpy Ballpoint Pen je neprolazni klasik među promotivnim olovkama - Lumpy Ballpoint Pen je neprolazni klasik među promotivnim olovkama
Lumpy Ballpoint Pen je neprolazni klasik među promotivnim olovkama

Ergonomski oblik za dugotrajno pisanje, vrhunski dizajn i niska cijena potvrđuju zašto je vrlo traženi reklamni proizvod za brendiranje i promociju.

MOLESKINE Smart Writing Set Ellipse – pametni set za pisanje - MOLESKINE Smart Writing Set Ellipse – pametni set za pisanje
MOLESKINE Smart Writing Set Ellipse – pametni set za pisanje

Smart Writing Set Ellipse omogućava trenutno digitaliziranje sadržaja koje napišete i nacrtate. Set se sastoji se od Moleskine Pen+ Ellipse pametne olovke i rokovnika s posebnim Ncoded papirom.

Key Ring Flex Single privjesak s oblikom proizvoda ili branda - Key Ring Flex Single privjesak s oblikom proizvoda ili branda
Key Ring Flex Single privjesak s oblikom proizvoda ili branda

Reklamni privjesak s oblikom i veličinom prema vašim kreativnim idejama. Izrađuje se s ispisom u punom koloru i akrilnim domingom s 3D efektom na jednoj strani.

Harnet reklamna šalica za sublimacijski tisak - Harnet reklamna šalica za sublimacijski tisak
Harnet reklamna šalica za sublimacijski tisak

Promotivna keramička šalica HARNET za sublimacijski tisak u punom koloru preko cijele površine. Visoki intenzitet boja i trajnost otiska. Izrazite vaše kreativne ideje.

Cronos reklamni zidni sat velikog promjera - Cronos reklamni zidni sat velikog promjera
Cronos reklamni zidni sat velikog promjera

Promotivni zidni sat s analognim prikazom vremena. Zbog velikoga promjera od 298 mm posebno je prikladan za kancelarije, poslovne prostore i druge objekte gdje je nužno da se vrijeme može očitati i s veće udaljenosti.

USB Stick Twister Max Print - USB Stick Twister Max Print
USB Stick Twister Max Print

USB Stick Twister Max Print s ispisom u full koloru na cijeloj površini okretne metalne kopče (48 × 16,5 mm) što mu daje jedinstvene mogućnosti personalizacije.

E-Touchpen s USB memorijom i kemijskom olovkom - E-Touchpen s USB memorijom i kemijskom olovkom
E-Touchpen s USB memorijom i kemijskom olovkom

E-Touchpen je reklamna višefunkcionalna olovka – USB memorija, kemijska olovka i stilus za mobitele i tablete. UDP memorijski čip ugrađen je u poklopac olovke koji je ujedno i klipsa te dolazi u kapacitetima od 64 MB do 16 GB.

MOLESKINE VM330 dnevnik s koricama od premium kože - MOLESKINE VM330 dnevnik s koricama od premium kože
MOLESKINE VM330 dnevnik s koricama od premium kože

Ekskluzivni MOLESKINE VM330 dnevnik izrađen od visoko kvalitetne kože odličan je za sve promotivne kampanje. Isporučuje se elegantnoj kutiji te čini savršen poklon za vaše poslovne partnere.

Reklamni wireless power bank Dublin za bežično punjenje - Bežični power bank Dublin
Reklamni wireless power bank Dublin za bežično punjenje

Elegantan i prenosiv! Izrađen od metala i obložen kvalitetnom anti-slip plastikom debljine samo 13 mm. S velikom površinom za dotisak loga ili brenda u punoj boji nesputano izrazite vaše kreativne ideje.

Finball jeftina plastična olovka u 12 kombinacija boja - Finball jeftina plastična olovka u 12 kombinacija boja
Finball jeftina plastična olovka u 12 kombinacija boja

Finball jeftina promotivna kemijska olovka za masovne kampanje. Dolazi u različitih 12 kombinacija boja i prostorom za tisak od 45 mm. Idealno za dugačke promotivne poruke.

Aluminijska olovka MADRID s gumenim gripom - Aluminijska olovka MADRID s gumenim gripom
Aluminijska olovka MADRID s gumenim gripom

Kemijska olovka Madrid izrađena je od aluminija te je obložena gumom kako bi se osigurala odlična kontrola i udobnost kao i veća preciznost pisanja.

Višefunkcionalna kemijska olovka QUADRO s tri boje i tehničkom olovkom u jednom kućištu - Inovativna višefunkcionalna kemijska olovka QUADRO s tri boje i tehničkom olovkom u jednom kućištu
Višefunkcionalna kemijska olovka QUADRO s tri boje i tehničkom olovkom u jednom kućištu

Inovativna multifunkcionalna olovka QUADRO! Kemijska i tehnička olovka u jednom kućištu od koje se nećete odvajati jednom kada je počnete koristiti.

Majica-hoodica sa kapuljačom i zip zatvaračem - Majica s kapuljačom (hoodie) i zip zatvaračem
Majica-hoodica sa kapuljačom i zip zatvaračem

Promotivna majica s kapuljačom (hoodie, hudica) izrađena od pamuka i poliestera. Idealan poklon za zimske i jesenske prohladne dane.

Obrnuti
Obrnuti "pametni” reklamni kišobran s automatskim otvaranjem, V9911

Ovaj promotivni "pametni” kišobran je pravi hit na tržištu. Sa svojim obrnutim sistemom sklapanja jamči da nećete pokisnuti prilikom ulaska u auto ili u zatvoreni prostor dok istovremeno sklapate kišobran. Zbog svog sistema zatvaranja na suprotnu stranu sprečava kapanje vode po podu ili unutrašnjosti automobila.

Sklopivi vjetroootporni promotivni kišobran s ručkom u obliku karabinera, V0493 - Sklopivi vjetroootporni promotivni kišobran s ručkom u obliku karabinera, V0493
Sklopivi vjetroootporni promotivni kišobran s ručkom u obliku karabinera, V0493

Sklopivi vjetrootporni promotivni kišobran s ručkom u obliku karabinera. Dvostruka aluminijska rebra ojačana stakloplastikom čine ovaj kišobran vrlo savitljivim i otpornim na vrlo jake udare vjetra. Ručka u obliku karabinera ima praktični zatvarač pa je ovaj kišobran lako zakačiti za ruksak ili torbu bez rizika da padne i izgubi se.

Dizajnerski bedž s izmjenjivim natpisom - Dizajnerski bedž s izmjenjivim natpisom i akrilnom doming zaštitom, oblikovan prema vašim zahtjevima
Dizajnerski bedž s izmjenjivim natpisom

Plastični bedž s izmjenivim natpisom, oblikovan prema vašim zahtjevima koji se može izrađivati u bilo kojoj veličini do 50 cm2. Na njega se stavlja ispis u punoj boji i po želji akrilna zaštita koja pruža realistični 3D efekt.

Privjesak s kovanicom za kolica - Metalni privjesak za ključeve s praktičnim žetonom za kolica za kupovinu
Privjesak s kovanicom za kolica

Vrlo praktičan metalni privjesak za ključeve oblikovan kao žeton za kolica za kupovinu te nudi veliki prostor za vašu promotivnu poruku na obje strane.

Eko pamučna vrećica za tisak 38 × 42 cm - Platnena eko vrećica s dugim ručkama 38 × 42 cm
Eko pamučna vrećica za tisak 38 × 42 cm

Dvobojna platnena vrećica za tisak izrađena od pamuka veličine 38 × 42 cm s dugim ručkama. Moderan i ekološki osvješten način reklamiranja vaše tvrtke.

Powerbank Torch 2200 mAh - Praktični powerbank sa snažnom LED svjetiljkom od 110 lumena
Powerbank Torch 2200 mAh

Powerbank Torch 2200 mAh, praktičan promotivni powerbank kapaciteta 2200 mAh s ugrađenom vrlo snažnom LED lampom.

VR Glasses - Promotivne naočale za virtualnu stvarnost izrađene od kvalitetne ABS plastike
VR Glasses

Preuzimite besplatan sadržaj ili VR film iz Google Play ili App Store servisa i uživajte u u virtualnoj stvarnosti na vašem mobilnom telefonu s ovim VR naočalama.

Key Ring Carabiner - Promotivni privjesak za ključeve s karabinerom s doming personalizacijom
Key Ring Carabiner

Promotivni privjesak za ključeve s karabinerom (D-Ring) i čvrstim najlonskim remenom izvrsna je alternativa tradicionalnom privjesku za ključeve.

Privjesak s otvaračem za boce - Praktični promotivni metalni privjesak za ključeve s otvaračem za boce
Privjesak s otvaračem za boce

Metalni reklamni privjesak za ključeve s 3D domingom u punom koloru je praktičan promo poklon jer ima dodatnu funkcionalnost – otvarač za boce.

Power Bank Porto - Kompaktni reklamni Power Bank Porto 2200 mAh
Power Bank Porto

Jeftini i kompaktni reklamni Power Bank s kapacitetom od 2200 mAh i težinom od 66 grama idealan je za svakodnevno nošenje u torbi ili džepu.

Power Bank Monaco - Aluminijski Power Bank Monaco 4000 mAh sa sigurnom baterijom
Power Bank Monaco

Power Bank Monaco 4000 mAh s eloksiranim aluminijskim kućištem i sigurnom baterijom. LED indikator napunjenosti.

Upaljač TOM EB-036 Metal Jet - TOM EB-036 Metal Jet - upaljač retro modernog dizajna, mat finiša
Upaljač TOM EB-036 Metal Jet

Reklamni metalni upaljač retro modernog dizajna sa mat finišem i blago hrapavom površinom, u crnoj i srebrnoj boji. Kvalitetan poklon za svaku priliku.

Upaljač TOM EB-077 Metal - TOM EB-077 Metal - tanki elegantni promotivni upaljač
Upaljač TOM EB-077 Metal

Promotivni metalni upaljač luksuznog izgleda, tankog i izduženog profila, u bijeloj i srebrnoj boji, savršen za žensku ruku. Dizajniran da od mAh privuče pažnju.

Upaljač TOM EB-19 aluminum - TOM EB-19 aluminum - upaljač klasičnog oblika s normalnim plamenom
Upaljač TOM EB-19 aluminum

Promotivni aluminijski upaljač klasičnog zaobljenog oblika s normalnim plamenom. Dolazi u bijeloj i crnoj boji tijela upaljača.

Upaljač TOM NY-2 Fix Flame - Klasični elektronički upaljač u 4 boje s fiksnim plamenom
Upaljač TOM NY-2 Fix Flame

Reklamni elektronički upaljač ergonomskog oblika tijela. Dolazi u 4 vibrantne boje, posjeduje regulator jačine plamena i može se nadopunjavati plinom

Moleskine VM010-03 - Moleskine Smart Writing Set - pametni notes
Moleskine VM010-03

Moleskine Smart Writing Set s kojim vaše bilješke i crteže možete pohraniti u digitalnom na telefon ili tablet. Vrhunski proizvod za kreativce.

Upaljač Unilite U-1 HC - Najtanji upaljač, elegantan i moderan, toliko tanak da stane u svaki džep!
Upaljač Unilite U-1 HC

Savršen promotivni proizvod, izuzetno velike površine podobne za slanje vaših promotivnih poruka. Elegantan i moderan, toliko tanak da stane u svaki džep.

USB Kemijska olovka Stockholm - USB tehnologija u kombinaciji s luksuzom i dizajnom
USB Kemijska olovka Stockholm

USB olovka Stockholm - tehnologija u kombinaciji s luksuzom i dizajnom! Metalno kućište s gumenim završetkom osigurava da olovka ima čvrst i stabilan stisak. Mat-kromirani, metalni vrh i klipsa ističu luksuzni izgled olovke.

Top