Novi promotivni proizvodi i reklamni artikli

BENJAMIN kemijska olovka od bambusa - BENJAMIN kemijska olovka od bambusa
BENJAMIN kemijska olovka od bambusa

Promotivna kemijska olovka izrađena od bambusa sa dodirnim vrhom za zaslone osjetljive na dodir i čvrstom metalnom klipsom. Kolor tisak i laserska gravura.

UTAH TEA boca za čaj s infuzorom - UTAH TEA boca za čaj s infuzorom
UTAH TEA boca za čaj s infuzorom

Promotivna boca za čaj s infuzorom izrađena od borosilikatnog stakla s neoprenskom navlakom. Brojne opcije personalizacije. Idealan je suputnik za hladne dane.

AMIGO strugalica za led sa četkom za snijeg - AMIGO strugalica za led sa četkom za snijeg
AMIGO strugalica za led sa četkom za snijeg

Praktična strugalica za led sa četkom za uklanjanje snijega. Strugalica se može odvojiti i zasebno koristiti. personalizira se tampon tiskom u jednoj boji.

DesktopPad Parcial ergonomska podloga - DesktopPad Parcial ergonomska podloga
DesktopPad Parcial ergonomska podloga

Savršen poklon za vaše zaposlenike koji su na radu od kuće. Personalizirajte je vašim brendom i darujte kao poslovni poklon.

E-Scooter Pro personalizirani - E-Scooter Pro personalizirani
E-Scooter Pro personalizirani

Izuzetno udoban za vožnju zahvaljujući pneumatskim gumama. Motor od 350 W, maksimalna brzina 20 km/h, domet do 25 km. Otporan na prskanje vodom - IPX4 certificiran.

E-Scooter Classic personalizirani - E-Scooter Classic personalizirani
E-Scooter Classic personalizirani

Istaknite vaš brend na ovom korisnom proizvodu i iskoristite ga kao besplatnu pokretnu reklamu. Personalizira se Max Printom na nožnoj ploči i okviru kao i domingom u boji na upravljaču.

Malbec set za vino - Malbec set za vino
Malbec set za vino

Sadrži vadičep, termometar, priručni zatvarač boce (čep), prsten protiv kapanja, lijevak za posluživanje vina i rezač folije. Savršen reklamni poklon za sve ljubitelje vina.

Dvoslojna „beanie“ kapa ARCTIC - Dvoslojna „beanie“ kapa ARCTIC
Dvoslojna „beanie“ kapa ARCTIC

Promotivna „beanie“ kapa s tiskom u boji (visoke razlučivosti) preko cijele površine kape. Dodatne opcije su vez bedža mm i tkana (reflektirajuća) rubna oznaka.

Braiss bluetooth zvučnik - Braiss bluetooth zvučnik
Braiss bluetooth zvučnik

Simpatični bluetooth stereo zvučnik odličnog zvuka i kompaktnih dimenzija. Personalizira se tampon tiskom na gornju površinu i naljepnicom na tijelo zvučnika.

Rokovnik TREVISO A4 - Rokovnik TREVISO A4
Rokovnik TREVISO A4

Rokovnik TREVISO A4 s 224 stranice. Tisak u dvije boje na krem 80 g/m² papiru. Kalendar za četiri godine, svjetski praznici, udaljenosti europskih gradova.

Mirisna svijeća FLAVOR - Mirisna svijeća FLAVOR
Mirisna svijeća FLAVOR

Aroma jabuke, naranče, limuna, cimeta, kave, vanilije. Personalizira se tiskom, gravurom ili naljepnicom na poklopac limene kutije. Mirisni dar za promociju Vašeg brenda.

CreaBlanket pokrivač od flisa - CreaBlanket pokrivač od flisa
CreaBlanket pokrivač od flisa

Pokrivač od flisa (polar fleece) sa sublimacijskim tiskom preko cijele površine. Ova mekana dekica se pakira u papirni omotač sa digitalnim tiskom brenda ili logotipa.

Swanky personalizirane čarape - Swanky personalizirane čarape
Swanky personalizirane čarape

Izaberite jedan od 32 ponuđenih tkanih uzoraka, definirajte boje prema Vašem korporativnom imidžu i brendirajte etiketu Vašim logotipom. Jedinstven Poklon.

CreaClip Eco kemijska olovka - CreaClip Eco kemijska olovka
CreaClip Eco kemijska olovka

Promotivna kemijska olovka izrađena od drveta i recikliranog papira. Klipsa se izrađuje u obliku prema Vašim željama sa laserskom gravurom loga ili brenda.

Futrola za zaštitnu masku - Futrola za čuvanje zaštitne maske u higijenskim uvjetima
Futrola za zaštitnu masku

Praktična i čvrsta futrola za čuvanje zaštitne maske u higijenskim uvjetima koja učinkovito sprječava prljanje maske dok je nosite u džepu ili torbi.

Powerbank Tube 2200 mAh - Powerbank Tube 2200 mAh
Powerbank Tube 2200 mAh

Promotivni Power Bank s Li-ion baterijom 2200 mAh i težine 115 grama idealan je za svakodnevno nošenje u torbi ili džepu. Tisak preko cijele površine.

Kalendari s tiskom - Kalendari s tiskom
Kalendari s tiskom

Zidni jednodijelni, trodijelni i četverodijelni kalendari, poslovni kalendari s planerom, stolni mali kalendari s čestitkom, stolni pomični kalendari, stolne mape.

MOLESKINE 12-mjesečni veliki dnevni planer za 2021 - MOLESKINE 12-mjesečni veliki dnevni planer za 2021
MOLESKINE 12-mjesečni veliki dnevni planer za 2021

Moleskine planer za 2021. oblikovan tako da prikazuje jednu stranicu dnevno - što vam daje dovoljno prostora za bilježenje događaja, obaveza, ideja i popisa obaveza.

TERRY pamučni ručnik - TERRY ručnik od 100% organskog pamuka
TERRY pamučni ručnik

Promotivni frotir ručnik izrađen od 100% organskog pamuka u 8 različitih boja. Personalizira se vezenjem i transfer tiskom. Savršen za hotele i apartmane.

TACTO rukavice za mobitel - TACTO touchscreen rukavice za mobitel
TACTO rukavice za mobitel

Rukavice izrađene od elastičnog akrila i spandeksa (elastin, likra) s posebnom tkaninom na vrhu 3 prsta za preciznu uporabu mobitela.

POLO rPET lagana pletena kapa - POLO rPET lagana pletena kapa
POLO rPET lagana pletena kapa

Simpatična unisex kapa izrađena od recikliranog poliestera (rPET). Personalizirajte je vašim brendom i darujte vašim zaposlenicima i poslovnim partnerima.

REFLASK 100 ml bočica s raspršivačem - REFLASK 100 ml bočica s raspršivačem
REFLASK 100 ml bočica s raspršivačem

Promotivna plastična bočica s raspršivačem dezinfekcijskog sredstva za višekratnu uporabu. Neophodan proizvod u borbi protiv Covid-19 virusa. Kapaciteta 100 ml, lako se smjesti u svaki džep.

Vezica za sa čičkom Mask Holder - Vezica za sa čičkom Mask Holder
Vezica za sa čičkom Mask Holder

Vezica za sa VELCRO® čičkom za nošenje zaštitne maske. Izrađena od poliestera sa sublimacijskim tiskom na jednoj strani. Personalizirajte je vašim brendom.

REFLASK 50 ml bočica sa poklopcem - REFLASK 50 ml bočica sa poklopcem
REFLASK 50 ml bočica sa poklopcem

Reklamna plastična bočica sa poklopcem za dezinfekcijsku tekućinu. S kapacitetom od 50 ml neprimjetno se smjesti u svaki džep ili torbicu.

Vezica za sa čičkom Mask Holder Duo - Vezica za sa čičkom Mask Holder Duo za nošenje zaštitne maske oko vrata
Vezica za sa čičkom Mask Holder Duo

Vezica za sa čičkom VELCRO® za nošenje zaštitne maske oko vrata. Izrađena je od kvalitetnog poliestera sa sublimacijskim tiskom na obje strane. Brendirajte je po želji.

Refillable Hanitizer za dezinfekciju ruku - Elegantna bočica s raspršivačem za dezinfekciju ruku
Refillable Hanitizer za dezinfekciju ruku

Bočica s raspršivačem za dezinfekciju koju možete neograničeno dopunjavati. Vrlo kvalitetna - izrađena od metala, stakla i plastike. Tampon i UV tisak, gravura vašeg brenda!

DEVIN ekološka kemijska olovka - DEVIN ekološka kemijska olovka
DEVIN ekološka kemijska olovka

Elegantna i moderna, klasična kemijska olovka izrađena od metala i ekoloških materijala. Tijelo olovke je izrađeno od vlakana pšenične slame i ABS materijala s crnim punjenjem.

Papirnate, tekstilne i plastične vrećice - Papirnate, tekstilne i plastične vrećice
Papirnate, tekstilne i plastične vrećice

Široki asortiman personaliziranih reklamnih vrećica za promociju vašeg brenda. Istaknite vaš brend korisnim proizvodom. Papirnate, plastične, tekstilne, luksuzne…

MOLESKINE Time notes A5 - MOLESKINE Time notes A5
MOLESKINE Time notes A5

Ova kolekcija je suvremena reinterpretacija dizajna knjiga iz 18. i 19. stoljeća s prepoznatljivim rubom uvezanom u tkaninu. Bezkiselinski 100 g/m² papir, 140 stranica. FSC certificirano.

Sigurnosni Banner Excellent Covid-19 - Sigurnosni Banner Excellent Covid-19
Sigurnosni Banner Excellent Covid-19

Praktična samostojeća pregrada u formi banera (roll-up) za socijalno distanciranje u poslovnim prostorima. Pruža dodatnu zaštitu u borbi protiv COVID-19.

Sigurnosni Banner Basic Covid-19 - Sigurnosni Banner Basic Covid-19
Sigurnosni Banner Basic Covid-19

Praktična samostojeća pregrada u formi banera (roll-up) za socijalno distanciranje u poslovnim prostorima, frizerskim salonima, restoranima, caffe barovima.

HEARKEEN svestrane bluetooth slušalice - HEARKEEN svestrane bluetooth slušalice
HEARKEEN svestrane bluetooth slušalice

Svestrane i funkcionalne Bluetooth® 5.0 in-ear bežične slušalice dometa do 10 metara. Do 8 sata rada i 150 sati u mirovanju bez ponovnog punjenja. IP-X 4 zaštita.

CLOUDS sportska bočica - CLOUDS sportska bočica
CLOUDS sportska bočica

Kompaktna sportska bočica s push-pull dozatorom za odmjerene gutljaje vode i funkcijom raspršivanja vode u maglicu. Savršena za teretanu ili trčanje.

FaceCover Semivisor plastična maska za lice - FaceCover Semivisor plastična maska za lice
FaceCover Semivisor plastična maska za lice

Sigurnosni štitnik koji znatno smanjuje mogućnost inficiranja Covid-19 i drugim virusima. Mogućnost personalizacije vašim brendom s tiskom u koloru. #staysafe, safety,

CAMILA ekološka kemijska olovka - CAMILA ekološka kemijska olovka
CAMILA ekološka kemijska olovka

Kemijska olovka je izrađena od vlakana pšenične slame i ABS materijala. Površina za tisak od 60 × 6 mm dozvoljava tisak i duljih promotivnih poruka.

DHABI sportska bočica - DHABI sportska bočica od borosilikatnog stakla
DHABI sportska bočica

Promotivna bočica zapremine 380 ml izrađena od visokokvalitetnog borosilikatnog stakla otpornog prema kemikalijama. Idealna za vaše sportske aktivnosti.

DESCRY moderne Earbuds bežične slušalice - DESCRY moderne Earbuds bežične slušalice
DESCRY moderne Earbuds bežične slušalice

Moderne i funkcionalne Bluetooth® 5.0 In-ear bežične slušalice dometa do 10 metara, izrađene od metala i kvalitetne ABS plastike.

BLARE bluetooth zvučnik - BLARE bluetooth zvučnik
BLARE bluetooth zvučnik

Moderno dizajnirani bluetooth® 5.0 zvučnik odličnog zvuka s hands-free funkcijom. Povežite ga s playlist-om vašeg mobitela i uživajte u omiljenoj glazbi.

ROCK B6 notes - ROCK B6 notes s magnetnim držačem olovke
ROCK B6 notes

Simpatični notes sa spiralnim uvezom, B6 formata sa listovima od kamenog papira i magnetnim držačem za metalnu olovku. Prirodno i cool!

DAKAR staklena bočica - DAKAR staklena bočica
DAKAR staklena bočica

Ekološka bočica zapremine 600 ml izrađena od visokokvalitetnog borosilikatnog stakla. Čep od prirodnog bambusa i silikonska navlaka.

RONDE putna šalica - RONDE putna šalica
RONDE putna šalica

Kvalitetna i praktična putna šalica s duplom stijenkom izrađena od nehrđajućeg čelika. Savršen proizvod ako ste na putu i volite piti kavu ili čaj.

TERRY ekološka kemijska olovka - TERRY ekološka kemijska olovka
TERRY ekološka kemijska olovka

Klasik među kemijskim olovkama u ekološkom izdanju. Tijelo olovke je izrađeno od vlakana pšenične slame i ABS materijala s plavim punjenjem.

DARWIN A5 notes s powerbank-om i bežičnim punjenjem - DARWIN A5 notes s powerbank-om i bežičnim punjenjem
DARWIN A5 notes s powerbank-om i bežičnim punjenjem

Višefunkcionalni A5 notes sa powerbank-om od 4000 mAh s bežičnim punjenjem mobitela. Koristan poslovni poklon koji će ugodno iznenaditi sve primatelje!

STANLEY BLACK A5 notes - STANLEY BLACK A5 notes
STANLEY BLACK A5 notes

Elegantni promo notes A5 formata s crnim koricama od termoosjetljive eko kože (Soft touch), dvobojnom gumenom vrpcom za zatvaranje i držačem za olovku.

FaceCover štitnik za lice i oči (vizir) - FaceCover štitnik za lice i oči (vizir)
FaceCover štitnik za lice i oči (vizir)

FaceCover štitnik za lice i oči (vizir) pruža zaštitu od lebdećih kapljica i prašine te znatno smanjuje mogućnost Covid-19 virusne kontaminacije.

DUNDEE obrnuti kišobran - DUNDEE obrnuti kišobran
DUNDEE obrnuti kišobran

Obrnuti „pametni“ kišobran s kojim se nećete smočiti kod ulaska u automobil. Štap i rebra su izrađeni od stakloplastike što jamči veliku čvrstoću i otpornost na koroziju.

BATUMI termos boca s cjedilom za čaj - BATUMI termos boca s cjedilom za čaj
BATUMI termos boca s cjedilom za čaj

Termos boca s cjedilom za čaj izrađena od kvalitetnog nehrđajućeg čelika s dvostrukim stjenkama i obložena prirodnom oblogom od bambusa.

CreaRain kišobran - CreaRain kišobran s tiskom na svim panelima
CreaRain kišobran

Promotivni kišobran sa sublimacijskim tiskom u boji preko cijele površine. Ovaj kišobran će nesumnjivo biti zapažen među masom drugih kišobrana.

CreaScent automirisi - CreaScent osvježivač prostora (mirisni borić) za automobil s oblikom po vašoj želji
CreaScent automirisi

Promotivni osvježivač prostora (mirisni borić) za automobil s oblikom po vašoj želji. Izaberite između 11 vrsta mirisa. Digitalni kolor tisak na obje strane.

FLEXI držač mobitela za automobil - FLEXI držač mobitela za automobil
FLEXI držač mobitela za automobil

FLEXI univerzalni držač telefona koji se montira na ventilacijsku rešetku automobila. Personalizirajte ga vašim brendom i poklonite ga poslovnim partnerima.

Etui za olovke od kartona - Etui za olovke od kartona s tiskom u boji
Etui za olovke od kartona

Etui za olovku izrađen od ekološkog kartona. Odličan dodatak uz personalizirane olovke. Personalizirajte ga vašim brendom s tiskom u boji.

LEON aluminijska olovka obložena gumom - LEON aluminijska olovka obložena gumom
LEON aluminijska olovka obložena gumom

Elegantna promotivna kemijska olovka sa zaštitnom kapicom. Izrađena od čvrstog aluminija i obložena gumom za bolji zahvat i preciznije pisanje.

FLEXILIGHT LED svjetiljka za noćno čitanje - FLEXILIGHT LED svjetiljka za noćno čitanje
FLEXILIGHT LED svjetiljka za noćno čitanje

Prijenosna LED svjetiljka za čitanje u mraku s četiri stupnja jačine svjetla. Izrađena je kvalitetne plastike i prilagodljivog silikonskog tijela. Baterije od 230 mAh svijetle 48 sati.

JAUNT putna šalica s poklopcem 350 ml - JAUNT putna šalica s poklopcem osigurana od izlijevanja
JAUNT putna šalica s poklopcem 350 ml

Poklopac na navoj i otvor za piće sa zatvaračem omogućava sigurno ispijanje i transport bez curenja napitka u slučaju prevrtanja šalice. BPA free, ne sadrži bisfenole.

EMPTOR pamučna vrećica s tiskom u visokoj rezoluciji - EMPTOR pamučna vrećica za kupovinu
EMPTOR pamučna vrećica s tiskom u visokoj rezoluciji

Izrađena od posebno razvijenog pamuka za tisak u visokoj rezoluciji, fotografske kvalitete i žarkih boja. Izrazite vaše kreativne na ovoj jedinstvenoj vrećici.

COOL bočica za vodu s ugrađenim zvučnikom - COOL bočica za vodu s ugrađenim zvučnikom
COOL bočica za vodu s ugrađenim zvučnikom

COOL bočica za vodu sa zvučnikom - relax, refresh and rock on. Biciklirali ili pješačili zvučnik daje snažan zvuk za glazbu i telefoniranje bez korištenja ruku. Tritan® BPA-free.

Samsung USB 3.1 Stick Bar Plus - Samsung USB 3.1 Stick Bar Plus
Samsung USB 3.1 Stick Bar Plus

Čvrsto metalno jednodijelno kućište uz impresivnu brzinu i upečatljiv dizajn. Personalizira se laserskom gravurom što jamči postojanost vašeg logotipa.

HOOKY strap za udobno držanje zaštitne maske - HOOKY za udobno držanje zaštitne maske bez korištenja ušiju
HOOKY strap za udobno držanje zaštitne maske

Oslobodite vaše uši napora pomoću ovog pametnog dodatka za udobno držanje zaštitne maske. Personalizirajte ga po vašoj želji. Kolor tisak i doming.

DUMBO “Hygiene Hand” za otvaranje vrata - DUMBO “Hygiene Hand” alat za otvaranje vrata
DUMBO “Hygiene Hand” za otvaranje vrata

Otvarajte vrata i dodirujte gumbe bankomata i lifta sigurni od prenošenja virusa i bakterija. Personaliziran s ispisom u boji ili Max printom na obje strane.

FLIPPER sigurnosna kvaka za vrata - FLIPPER sigurnosna kvaka za otvaranje vrata podlakticom
FLIPPER sigurnosna kvaka za vrata

FLIPPER sigurnosna kvaka za otvaranje vrata podlakticom. Otvarajte vrata bez korištenja prstiju te na taj način spriječite širenje virusa i bakterija.

MAXX antibakterijska sa kemijska olovka 360° tiskom - MAXX antibakterijska kemijska olovka sa 360° tiskom
MAXX antibakterijska sa kemijska olovka 360° tiskom

MAXX antibakterijska olovka s tiskom logotipa. Uništava preko 90% bakterija, plijesni i gljivica. Pogodna za mjesta gdje jednu olovku koristi više osoba.

Kemijska olovka NOVA s vašom kombinacijom boja - Kemijska olovka NOVA s vašom kombinacijom boja
Kemijska olovka NOVA s vašom kombinacijom boja

Promotivna multicolor olovka sa 360° tiskom oko cijele površine. Složite svoju jedinstvenu olovku od ponuđenih kombinacija boja. Izrađena je od ABS plastike s 30% recikliranog materijala.

ECOMESH pamučna vrećica za kupovinu - ECOMESH pamučna vrećica za kupovinu
ECOMESH pamučna vrećica za kupovinu

Promotivna mrežasta vrećica s dugim ručkama izrađena od organskog pamuka. Ekološka alternativa plastičnim vrećicama. Prozračna i pogodna za nošenje svježe hrane.

Kaffol A5 notes - Kaffol A5 notes sa velikom površinom za tisak
Kaffol A5 notes

Reklamni notes A5 formata sa ogromnom površinom za tisak od 120 × 190 mm vašeg brenda, logotipa, slike ili vaše kreativne grafike u punom koloru. Iskažite vaše kreativne ideje na Kaffol elegantnom notesu!

Yakis B7 džepni notes - Yakis B7 džepni notes s velikom prostorom za tisak
Yakis B7 džepni notes

Ovaj džepni notes B7 odlikuje se uistinu velikom površinom za personalizaciju od 66 × 120 mm na koju možemo otisnuti vaš brend, logotip, sliku ili vašu kreativnu grafiku.

Bindel bedž s izmjenjivim natpisom - Bindel bedž s izmjenjivim natpisom
Bindel bedž s izmjenjivim natpisom

Reklamni bedž (pločica za ime) klasičnog oblika s izmjenjivim natpisom, izrađen od laganog i čvrstog aluminija. Personalizacija gravurom i digitalnim ispisom. Može se dobiti u 7 metalik boja.

RENKO bijela keramička šalica - RENKO bijela keramička šalica s tiskom na tri pozicije
RENKO bijela keramička šalica

Reklamna šalica od bijele keramike. Klasičnog ergonomskog oblika, zapremine 400 ml s tiskom u punom koloru. Tisak je moguć na vanjsku i unutrašnju stranu kao i na ručku šalice.

VIO eight HC-4 USB upaljač s električnom indukcijom - VIO eight HC-4 USB upaljač s električnom indukcijom
VIO eight HC-4 USB upaljač s električnom indukcijom

Inovativan reklamni USB upaljač s tehnologijom elektromagnetske indukcije za napajanje električnog luka. Ugrađena litij-ion bateriju, dopunjava se strujom USB priključka.

Denali čaša od bambusa i polipropilena sa silikonskim držačem - Denali čaša od bambusa i polipropilena sa silikonskim držačem
Denali čaša od bambusa i polipropilena sa silikonskim držačem

Promotivna čaša DENALI izrađena od bambusovih vlakana i polipropilena. Čvrsta, lagana, otporna na toplinu i sigurna za upotrebu.

TOM EB-15 glossy metallic upaljač - TOM EB-15 glossy metallic upaljač
TOM EB-15 glossy metallic upaljač

Reklamni Elektronički upaljač s metalik sjajnom završnom obradom i kapicom u boji zlata. Proizvodi se u crvenoj, plavoj zelenoj i crnoj boji.

Plastična oznaka za prtljagu - Plastična privjesak za prtljagu
Plastična oznaka za prtljagu

Reklamna plastična etiketa za prtljagu s vašim brendom. Promovirajte se globalno. Obostrani kolor tisak i prostor za upis kontakt podataka. Minimalna narudžba 100 komada.

Eko šalica BAMBOO PP - Eko šalica BAMBOO PP
Eko šalica BAMBOO PP

Reklamna ekološka šalica od razgradive bioplastike za dugoročno korištenje. Klasičnog ergonomskog oblika, zapremine 320 ml, dolazi u 4 moderne pastelne boje.

Duracell Powerbank 3350 mAh - Duracell Powerbank 3350 mAh s tehnologijom dvostrukog punjenja
Duracell Powerbank 3350 mAh

Potvrđena Duracell kvaliteta i elegantan dizajn sada s mogućnošću personalizacije u punoj boji. Tehnologija dvostrukog punjenja i 10 sigurnosnih značajki.

Badge Chalkboard po kojemu možete pisati i brisati - Badge Chalkboard
Badge Chalkboard po kojemu možete pisati i brisati

Badge Chalkboard je praktičan, višekratno upotrebljiv bedž po kojemu možete pisati priloženim markerom s tekućom kredom.

Preklopne reklamne šibice BOOK RECTANGULAR - Preklopne šibice BOOK RECTANGULAR
Preklopne reklamne šibice BOOK RECTANGULAR

Retro i moderne, praktične i lagane, s velikom površinom za personalizaciju preklopne šibice su uvijek tražen promotivni artikl za reklamne kampanje.

Notes POWER NOTE A5 - Notes POWER NOTE A5
Notes POWER NOTE A5

Reklami notes POWER NOTE A5 sa ugrađenom baterijom 4000 mAh, 5 V/2.1 A.Isporučuje se u poklon kutiji. Korice od tekstila.

BYRON – kemijska olovka od bambusa sa stilusom za touch ekrane - BYRON – kemijska olovka od bambusa sa stilusom za touch ekrane
BYRON – kemijska olovka od bambusa sa stilusom za touch ekrane

Elegantna kemijska olovka u kombinaciji sa gumenim stilusom za upravljanje zaslonima osjetljivim na dodir. Izrađena od bambusa, metala i kromirane plastike.

Alpina – termo bočica od čelika s dvostrukom stijenkom, Powder Coated - Alpina – termo bočica od čelika s dvostrukom stijenkom, Powder Coated
Alpina – termo bočica od čelika s dvostrukom stijenkom, Powder Coated

Termo bočica od nehrđajućeg čelika, zapremine 600 ml i Powder Coating premazom protiv klizanja i habanja. Idealan suputnik za jako vruće ili hladne dane.

Upaljač Unilite U-15 RB-5 EAN - Upaljač UNILITE U-15 RB-5 EAN SoftTouch Pastel
Upaljač Unilite U-15 RB-5 EAN

Moderne pastelne boje i SoftTouch završna obrada nesumnjivo će izdvojiti ovaj upaljač od obične plastične konkurencije.

Lumpy Ballpoint Pen je neprolazni klasik među promotivnim olovkama - Lumpy Ballpoint Pen je neprolazni klasik među promotivnim olovkama
Lumpy Ballpoint Pen je neprolazni klasik među promotivnim olovkama

Ergonomski oblik za dugotrajno pisanje, vrhunski dizajn i niska cijena potvrđuju zašto je vrlo traženi reklamni proizvod za brendiranje i promociju.

Top