Katalozi reklamnih proizvoda i poslovnih poklona

Pogledajte naše aktualne promotivne artikle i pronađite inspirativne proizvode za promociju vašeg brenda ili tvrtke! U njima ćete pronaći kvalitetne, trendovske i profesionalno dizajnirane olovke, upaljače, USB memorije, bilježnice i dnevnike, privjeske, punjače za mobilne uređaje, majice, kape, torbe, poslovne darove, wellness artikle, igračke za djecu i razne druge zanimljive reklamne materijale (za koje možda niste ni znali da postoje) kojima biste mogli obradovati svoje partnere ili bližnje! Za sve upite slobodno nas kontaktirajte, biti će nam drago da Vas upoznamo!

Colorissimo colorfull katalog | Business premium pokloni

Colorissimo© - vrhunska kvaliteta i inovativan dizajn!

Prelistajte kataloge Colorissimo promotivnih artikala i izaberite svoje favorite. Ured i posao, sport, aktivnosti na otvorenom, putovanja, pribor za piće, elektronika, metalni alati, zidni satovi, prtljaga, kišobrani, softshell jakne, kožni artikli – korisne i praktične kolekcije u 11 bazičnih, pažljivo odabranih boja. Premium poslovni pokloni. Svi proizvodi izrađeni su od vrhunskih komponenti: YKK zip zatvarači, najlon, LG baterije, 18/8 nehrđajući čelik, pozlata, anodizirani aluminij, volfram, Saffiano koža i drugo. Svi proizvodi su testirani prema europskim standardima i posjeduju REACH certifikat. AQL standard za provjeru kvalitete. Svi artikli se isporučuju u atraktivnim poklon kutijama.

Razgledajte Colorissimo colorfull katalog.

Preuzmite Colorissimo colorfull katalog [pdf 27,5 MB].

Preuzmite Colorissimo premium business katalog [pdf 8,4 MB].

Easy Gifts 2023. online katalog | Cool promotivni proizvodi

Easy Gifts katalog 2023

Fruit Of Loom, B&C collection, Aladdin, Kariban, Just Hoods, PortWest, Superior Spa, Stedman, Russell, Gildan, WK designed to work, Valento, Result i Victorinox su neki od renomiranih brendova čije kvalitetne proizvode možete pronaći u ovom katalogu. Preko 300 stranica proizvoda u raznovrsnim kategorijama. Pronađite artikle prikladne vašim uslugama i proizvodima, personalizirajte ih vašim logotipom ili promo porukom te obradujte vaše klijente ili zaposlenike lijepim reklamnih poklonom. Naši proizvodi su testirani i certificirani prema europskim standardima, a kvalitetatiska je na vrhunskom nivou.

Razgledajte Damianus Easy Gifts 2023 online katalog.

Preuzmite Damianus Easy Gifts 2023 katalog [pdf 158,0 MB].

Hiidea 2023. online katalog | Cool promotivni proizvodi

Hiidea katalog 2023

Zavirite u Hi!dea 2023 katalog s preko 500 stranica u 15 kategorija s trendovskim i originalnim promotivnim materijalima spremnima za tisak vašeg brenda. Kategorije: BRANVE®, Ekston, Original Lanyards, ECOlogic, TH Clothes®, Connect’in, ured, tehnologija, pisaći pribor, torbe, sport i otvoreni prostori, piće, dom, kupovina, privjesci, osobno i putovanja, djeca, ljeto, sunce i kiša, tekstil. Svi proizvodi u ovom katalogu dizajnirani su u skladu s važećim europskim standardima i pravilima te podliježu ispitivanju neovisnih, specijaliziranih međunarodnih tijela. Pronađite svoje originalne favorite, odaberite opcije koje najbolje odgovaraju vašem brendu i pošaljite nam upit za neobvezujuću ponudu.

Razgledajte Damianus Hiidea 2023 online katalog.

Preuzmite Damianus Hiidea 2023 katalog [pdf 168,0 MB].

COOL 2023. online katalog | COOL promotivni proizvodi

COOL katalog 2023

U našem "COOL 2023" katalogu, na više od 550 stranica, nalazi se preko tri tisuće promotivnih artikala, razvrstanih u dvanaest kategorija. Katalog je neiscrpan izvor ideja za promotivne poklone, kojima ćete zasigurno oduševiti svoje poslovne partnere, kao i sve ostale kojima će biti namijenjeni. Prelistajte katalog i oduševite se opcijama koje nudi! Ideje variraju od uobičajenih poklona do korporativnih darova premium kvalitete. Katalog varira od uobičajenih klasika za svaku prigodu pa sve do najnovijih trendi poklona. Na sve artikle iz kataloga nudimo uslugu tiska po vašim idejnim rješenjima. Poslovni pokloni i promotivni artikli s tiskom savršen su način da izrazite svoje poruke. Naši proizvodi su testirani i certificirani prema europskim standardima, a kvaliteta samih proizvoda i grafičkih rješenja je na vrhunskom nivou. Nadahnite se inspirativnim idejama iz našeg kataloga "COOL 2023"!!!

Razgledajte Damianus COOL 2023 online katalog.

Preuzmite Damianus COOL 2023 katalog [pdf 40,3 MB].

MORE THAN GIFTS 2023. katalog | Korporativni i poslovni pokloni

MORE THAN GIFTS katalog 2023

Nova kolekcija promotivnih artikala stvorena sa strašću za stalnim inovacijama da vas inspirira optimalnim rješenjima za vaše marketinške kampanje i promocije. Wellness i njega tijela, premium proizvodi i alati, odjeća i dodaci, kolekcije tekstila, hrana i piće, torbe i putovanja, kišobrani i odjeća za kišu, tehnologija i dodaci, pisanje i dodaci, uredski i stolni pribori, sport i rekreacija, djeca i igračke. Upoznajte tehnike personalizacije promotivnih proizvoda kao što su sublimacija, doming, digitalna naljepnica, digitalni tisak, digitalni uložak, gumb, digitalni transfer tisak, sitotisak i okrugli sitotisak, utiskivanje, sitotisak, vez, tampon, keramički transfer tisak, lasersko graviranje i druge.

Razgledajte Damianus MORE THAN GIFTS 2023 online katalog.

Preuzmite Damianus MORE THAN GIFTS 2023 katalog [pdf 101 MB].

Damianus kalendari i rokovnici 2023 katalog

Damianus kalendari i rokovnici 2023 katalog

Kalendar s tiskom je poslovni poklon koji funkciju reklamnog materijala obavlja kroz cijelu godinu. U ponudi imamo veliki broj modela, različitih dimenzija i oblika. Zidni jednodijelni, trodijelni i četverodijelni kalendari, poslovni kalendari s planerom, spiralni i lijepljeni, stolni mali kalendari s čestitkom, stolni pomični kalendari, stolne mape s klapnom. Kalendari s motivima: automobili, priroda, more, životinje, hrvatski krajolicim gradovi, erotika, vina, ribe jadrana, more, Dalmacija, Istra i razni drugi. Notesi, rokovnici i planeri. Proizvodnja u Hrvatskoj.

Preuzmite Damianus kalendari i rokovnici 2023 katalog [pdf 36,7 MB].

Voyager 2022. online katalog | Poslovni pokloni s logom

Voyager katalog 2022

U ovom katalogu pronaći ćete više od 460 stranica s promotivnim artiklima i informacijama o proizvodima. Postoji tisuću i jedna ideja za vaše marketinške aktivnosti i promotivne kampanje. Prelistajte katalog i dopustite da Vas ideje inspiriraju! Ideje variraju od standardnih poklona do najekskluzivnijih korporativnih darova. Najnoviji trendovi, neposredno uz uspješne klasike. Savršeni pokloni za svaku prigodu! Na sve artikle moguće je ispisati vaš logotip i tekst. Otkrijte ljepotu i kvalitetu našega sublimacijskog tiska u boji. Poslovni pokloni i promotivni materijali s tiskom savršen su način da izrazite svoje poruke. Naši proizvodi su testirani i certificirani prema europskim standardima. Kvaliteta naših proizvoda i grafike na njima zajamčena je. Pogledajte inspirativna rješenja iz kataloga "VOYAGER 2022" i budite nadahnuti!

Razgledajte Damianus Voyager 2022 online katalog.

Preuzmite Damianus Voyager 2022 katalog [pdf 99,1 MB].

MOLESKINE katalog | Korporativni i poslovni pokloni

MOLESKINE Custom Edition Spring - Summer 2022 katalog

Moleskine, kultni talijanski brand iz Milana inspiriran je čuvenim džepnim crnim rokovnikom, koje su umjetnici kao što su Oscar Wilde, Vincent van Gogh, Pablo Picasso i Ernest Hemingway nosili posvuda sa sobom i u kojima su držali skice ili ideje koje su kasnije pretvorili u čuvene slike ili romane. Prepoznatljivi su po elastičnoj traci koja ih drži zatvorenima, šivanim hrbatom koji dozvoljava da notes bude sasvim ravan kada je rasklopljen, žućkastom papiru sa zaobljenim uglovima, bookmark – trakom i džepom na unutarnjoj strani korica. Moleskine bilježnice, planeri, rokovnici, blokovi za crtanje, albumi i dnevnici omiljeni su zbog svoje kvalitete, praktičnosti i jednostavnog dizajna.

Preuzmite MOLESKINE Custom Edition Spring - Summer 2022 katalog [pdf 89,6 MB].

DAMIANUS Autosjenila katalog | Korporativni i poslovni pokloni

DAMIANUS Autosjenila katalog

Praktična auto sjenila za vaše ljubimce na kotačima. Odlična promocija vaše tvrtke ili brenda! Najnovije tehnologije tiska na različite vrste materijala omogućavaju vam neograničene mogućnosti prenošenja vaših poruka. Sjenila nudimo u različitim veličinama, za razne tipove vozila: automobile, kombi vozila, kamione, autobuse... U našoj ponudi imamo patentirana zimska aluminijska sjenila te preklopna kartonska sjenila. Iskoristite sve mogućnosti ovog originalnog i praktičnog poklona te nam se obratite s konkretnim upitom! Auto sjenila bitno pridonose poboljšanju uvjeta za sve putnike u automobilu, smanjuju utjecaj UV zraka i spuštaju temperaturu i do 20%. Slobodno nas kontaktirajte i zatražite neobvezujuću ponudu.

Preuzmite DAMIANUS Autosjenila katalog [pdf 9,5 MB].

UNILITE Advertising katalog | Unilite promotivni proizvodi

UNILITE Advertising katalog

Upaljači za tisak logotipa su jedan od najkorištenijih promotivnih materijala. Razlog tomu je njihova niska cijene i svakodnevna uporabljivost. Personalizacija je moguća u više tehnika, sitotisak, tampon tisak, digitalni tisak a na metalne modele i laserska gravura. Zavirite u naš katalog kvalitetnih njemačkih UNILITE upaljača te izaberite svoje favorite za personalizaciju. Upaljači ispunjavaju sve standarde EU za sigurnost i kvalitetu, posjeduju TÜV safety i ISO 9001 certifikat te Child-resistant DIN EN 13869 certifikat (dijete do 6 godina ne može aktivirati paljenje).

Preuzmite UNILITE Advertising katalog [pdf 17,4 MB].

TOM Advertising katalog | Promotivni upaljači

TOM Advertising katalog

TOM upaljači za personalizaciju. Od jeftinih modela za jednokratnu upotrebu do luksuznih modela izrađenih od metala idealnih za poslovne poklone. Odlični su za tisak vašeg brenda, logotipa ili promotivne poruke. Upaljači ispunjavaju sve standarde EU za sigurnost i kvalitetu, posjeduju TÜV safety i ISO 9001 certifikat te Child-resistant DIN EN 13869 certifikat (dijete do 6 godina ne može aktivirati paljenje).

Preuzmite TOM Advertising katalog [pdf 23,1 MB].

UNILITE Retail katalog | Prodaja i veleprodaja upaljača

UNILITE Retail katalog

UNILITE retail upaljači za daljnju prodaju. Velik izbor klasičnih upaljača na kremen i elektroničkih upaljača za svakodnevnu upotrebu, upaljači za plinske štednjake i potpalu vatre, Jet-Flame upaljači, Soft Touch upaljači, luksuzni upaljači, plin i tekućina za punjenje upaljača – sve na jednom mjestu. Ponudite ih na svojim prodajnim mjestima. Upaljači ispunjavaju sve standarde EU za sigurnost i kvalitetu, posjeduju TÜV safety i ISO 9001 certifikat te Child-resistant DIN EN 13869 certifikat (dijete do 6 godina ne može aktivirati paljenje).

Preuzmite UNILITE Retail katalog [pdf 47,8 MB].

TOM Retail katalog | Tom upaljači

TOM Retail katalog

Moderni i raznovrsni upaljači poznatog brenda TOM namijenjeni daljnjoj prodaji. Veliki broj modela i tipova upaljača uz dodatnu opremu. Pogledajte katalog, izaberite modele koji vam se sviđaju i tražite neobvezujuću ponudu. Svi upaljači ispunjavaju standarde EU za sigurnost i kvalitetu, posjeduju TÜV safety i ISO 9001 certifikat te Child-resistant DIN EN 13869 certifikat (dijete do 6 godina ne može aktivirati paljenje).

Preuzmite TOM Retail katalog [pdf 21,5 MB].

Tvrtka Damianus je distributer i ekskluzivni zastupnik na području Hrvatske za vrhunske njemačke Unilite i Tom upaljače, te distributer za Moleskine proizvode. Prodaja i veleprodaja upaljača i Moleskine proizvoda

Promocija sa stilom!

Top