O nama

Damianus d.o.o., Zagreb, Hrvatska

Naša kompanija Damianus d.o.o. više od desetljeća uspješno se nosi sa svim izazovima na polju promocije i marketinga. Tijekom svih tih godina cilj nam je uvijek bio i ostao isti – uspostaviti iskren odnos s našim klijentima te im pružiti najkvalitetniju moguću uslugu u datom trenutku. Koliko smo u tome uspjeli, najbolje će reći naši klijenti, koji nam se uvijek iznova vraćaju. Svakako da ništa od ovoga ne bi bilo moguće, neovisno koliko se mi svakodnevno trudili, da iza nas ne stoji vrhunska kvaliteta proizvoda koje imamo u ponudi.

Prije svega, ponosno naglašavamo našu višegodišnju suradnju s vrhunskim njemačkim proizvođačima upaljača, kompanijama Unilite i Tom, čiji smo ekskluzivni zastupnici i distributeri na području Hrvatske. U ponudi imamo sve modele trenutno dostupne na tržištu, a sve potrebne informacije o njima možete pronaći ovdje na našoj stranici, uz vizualni prikaz svih raspoloživih boja. Ukoliko želite, nove Unilite i Tom kataloge možemo vam poslati poštom na adresu kompanije, javite nam se!

Naša tvrtka također je distributer na području Hrvatske za poznati Moleskine brand. Iz našeg asortimana možete izbrati dnevnike, rokovnike, bilježnice, planere, blokove za skiciranje, olovke i ostale njihove proizvode.

Uz veliki asortiman promotivnih materijala i poslovnih darova, koji svake godine dopunjavamo novitetima, posebno ističemo naš program USB stickova, olovaka i privjesaka, s personalizacijom uključenom u cijenu. Personalizacija promo artikala vrši se na nekoliko načina: offset tiskom, tampon tiskom ili sitotiskom ovisno o artiklu, laserskom gravurom metalnih i drvenih artikala te transfer tiskom na tekstilne artikle. Na određene prozivode primjenjuje se i 3D doming.

Naš uspjeh temeljimo na besprijekornoj kvaliteti, kratkim rokovima isporuke, povoljnim cijenama i kreativnim rješenjima.

Obratite nam se s povjerenjem, a naš tim će zasigurno pronaći najoptimalnije rješenje za promociju vaše tvrtke ili brenda!

Tvrtka Damianus je distributer i ekskluzivni zastupnik na području Hrvatske za vrhunske njemačke Unilite i Tom upaljače, te distributer za Moleskine proizvode. Prodaja i veleprodaja upaljača i Moleskine proizvoda

Promocija sa stilom!

Top