Katalozi reklamnih proizvoda i poslovnih poklona

Pogledajte naše aktualne promotivne artikle i pronađite inspirativne proizvode za promociju vašeg brenda ili tvrtke! U njima ćete pronaći kvalitetne, trendovske i profesionalno dizajnirane olovke, upaljače, USB memorije, bilježnice i dnevnike, privjeske, punjače za mobilne uređaje, majice, kape, torbe, poslovne darove, wellness artikle, igračke za djecu i razne druge zanimljive reklamne materijale (za koje možda niste ni znali da postoje) kojima biste mogli obradovati svoje partnere ili bližnje! Za sve upite slobodno nas kontaktirajte, biti će nam drago da Vas upoznamo!

Cool katalog 2020

U našem "COOL 2020" katalogu, na više od 550 stranica, nalazi se preko tri tisuće promotivnih artikala, razvrstanih u dvanaest kategorija. Katalog je neiscrpan izvor ideja za promotivne poklone, kojima ćete zasigurno oduševiti svoje poslovne partnere, kao i sve ostale kojima će biti namijenjeni. Prelistajte katalog i oduševite se opcijama koje nudi! Ideje variraju od uobičajenih poklona do korporativnih darova premium kvalitete. Katalog varira od uobičajenih klasika za svaku prigodu pa sve do najnovijih trendi poklona. Na sve artikle iz kataloga nudimo uslugu tiska po vašim idejnim rješenjima. Poslovni pokloni i promotivni artikli s tiskom savršen su način da izrazite svoje poruke. Naši proizvodi su testirani i certificirani prema europskim standardima, a kvaliteta samih proizvoda i grafičkih rješenja je na vrhunskom nivou. Nadahnite se inspirativnim idejama iz našeg kataloga "COOL 2020"!!!

Razgledajte Damianus Cool 2020 online katalog.

Preuzmite Damianus COOL 2020 katalog [pdf 40,8 MB].

Voyager katalog 2020

U ovom katalogu pronaći ćete više od 460 stranica s promotivnim artiklima i informacijama o proizvodima. Postoji tisuću i jedna ideja za vaše marketinške aktivnosti i promotivne kampanje. Prelistajte katalog i dopustite da Vas ideje inspiriraju! Ideje variraju od standardnih poklona do najekskluzivnijih korporativnih darova. Najnoviji trendovi, neposredno uz uspješne klasike. Savršeni pokloni za svaku prigodu! Na sve artikle moguće je ispisati vaš logotip i tekst. Otkrijte ljepotu i kvalitetu našega sublimacijskog tiska u boji. Poslovni pokloni i promotivni materijali s tiskom savršen su način da izrazite svoje poruke. Naši proizvodi su testirani i certificirani prema europskim standardima. Kvaliteta naših proizvoda i grafike na njima zajamčena je. Pogledajte inspirativna rješenja iz kataloga "VOYAGER 2020" i budite nadahnuti!

Razgledajte Damianus Voyager 2020 online katalog.

Preuzmite Damianus Voyager 2020 katalog EN-DE [pdf 110 MB].

Hi!dea katalog 2020

Zavirite u Hi!dea 2020 katalog s 530 stranica u 16 kategorija s trendovskim i originalnim promotivnim materijalima spremnima za tisak vašeg brenda. Kategorije: Branve, Ekston, ured, tehnologija, pisaći pribor, torbe, slobodno vrijeme i putovanja, posuđe, kuća, kupovina, privjesci, osobni pokloni, djeca, ljeto, tekstil i kišobrani, Connect’in. Svi proizvodi u ovom katalogu dizajnirani su u skladu s važećim europskim standardima i pravilima te podliježu ispitivanju neovisnih, specijaliziranih međunarodnih tijela. Pronađite svoje favorite i pošaljite nam upit za neobvezujuće ponudu.

Razgledajte Damianus Hi!dea 2020 online katalog.

Preuzmite Damianus Hi!dea 2020 katalog EN [pdf 62 MB].

MOLESKINE Spring - Summer 2020 katalog

Moleskine, kultni talijanski brand iz Milana inspiriran je čuvenim džepnim crnim rokovnikom, koje su umjetnici kao što su Oscar Wilde, Vincent van Gogh, Pablo Picasso i Ernest Hemingway nosili posvuda sa sobom i u kojima su držali skice ili ideje koje su kasnije pretvorili u čuvene slike ili romane. Prepoznatljivi su po elastičnoj traci koja ih drži zatvorenima, šivanim hrbatom koji dozvoljava da notes bude sasvim ravan kada je rasklopljen, žućkastom papiru sa zaobljenim uglovima, bookmark – trakom i džepom na unutarnjoj strani korica. Moleskine bilježnice, planeri, rokovnici, blokovi za crtanje, albumi i dnevnici omiljeni su zbog svoje kvalitete, praktičnosti i jednostavnog dizajna.

Preuzmite MOLESKINE Spring - Summer 2020 katalog [pdf 15,5 MB].

DAMIANUS Autosjenila katalog

Praktična auto sjenila za vaše ljubimce na kotačima. Odlična promocija vaše tvrtke ili brenda! Najnovije tehnologije tiska na različite vrste materijala omogućavaju vam neograničene mogućnosti prenošenja vaših poruka. Sjenila nudimo u različitim veličinama, za razne tipove vozila: automobile, kombi vozila, kamione, autobuse... U našoj ponudi imamo patentirana zimska aluminijska sjenila te preklopna kartonska sjenila. Iskoristite sve mogućnosti ovog originalnog i praktičnog poklona te nam se obratite s konkretnim upitom! Auto sjenila bitno pridonose poboljšanju uvjeta za sve putnike u automobilu, smanjuju utjecaj UV zraka i spuštaju temperaturu i do 20%. Slobodno nas kontaktirajte i zatražite neobvezujuću ponudu.

Preuzmite DAMIANUS Autosjenila katalog [pdf 13,7 MB].

UNILITE Advertising katalog

Upaljači za tisak logotipa su jedan od najkorištenijih promotivnih materijala. Razlog tomu je njihova niska cijene i svakodnevna uporabljivost. Personalizacija je moguća u više tehnika, sitotisak, tampon tisak, digitalni tisak a na metalne modele i laserska gravura. Zavirite u naš katalog kvalitetnih njemačkih UNILITE upaljača te izaberite svoje favorite za personalizaciju. Upaljači ispunjavaju sve standarde EU za sigurnost i kvalitetu, posjeduju TÜV safety i ISO 9001 certifikat te Child-resistant DIN EN 13869 certifikat (dijete do 6 godina ne može aktivirati paljenje).

Preuzmite UNILITE Advertising katalog 2020 [pdf 17,4 MB].

TOM Advertising katalog

TOM upaljači za personalizaciju. Od jeftinih modela za jednokratnu upotrebu do luksuznih modela izrađenih od metala idealnih za poslovne poklone. Odlični su za tisak vašeg brenda, logotipa ili promotivne poruke. Upaljači ispunjavaju sve standarde EU za sigurnost i kvalitetu, posjeduju TÜV safety i ISO 9001 certifikat te Child-resistant DIN EN 13869 certifikat (dijete do 6 godina ne može aktivirati paljenje).

Preuzmite TOM Advertising katalog 2020 [pdf 23,1 MB].

UNILITE Retail katalog

UNILITE retail upaljači za daljnju prodaju. Velik izbor klasičnih upaljača na kremen i elektroničkih upaljača za svakodnevnu upotrebu, upaljači za plinske štednjake i potpalu vatre, Jet-Flame upaljači, Soft Touch upaljači, luksuzni upaljači, plin i tekućina za punjenje upaljača – sve na jednom mjestu. Ponudite ih na svojim prodajnim mjestima. Upaljači ispunjavaju sve standarde EU za sigurnost i kvalitetu, posjeduju TÜV safety i ISO 9001 certifikat te Child-resistant DIN EN 13869 certifikat (dijete do 6 godina ne može aktivirati paljenje).

Preuzmite UNILITE Retail katalog 2020 [pdf 47,8 MB].

TOM Retail katalog

Moderni i raznovrsni upaljači poznatog brenda TOM namijenjeni daljnjoj prodaji. Veliki broj modela i tipova upaljača uz dodatnu opremu. Pogledajte katalog, izaberite modele koji vam se sviđaju i tražite neobvezujuću ponudu. Svi upaljači ispunjavaju standarde EU za sigurnost i kvalitetu, posjeduju TÜV safety i ISO 9001 certifikat te Child-resistant DIN EN 13869 certifikat (dijete do 6 godina ne može aktivirati paljenje).

Preuzmite TOM Retail katalog 2020 [pdf 21,5 MB].

Tvrtka Damianus je distributer i ekskluzivni zastupnik na području Hrvatske za vrhunske njemačke Unilite i Tom upaljače, te distributer za Moleskine proizvode. Prodaja i veleprodaja upaljača i Moleskine proizvoda

Promocija sa stilom!

Top