Katalozi promotivnih artikala i reklamnih proizvoda

Pogledajte naše aktualne promotivne artikle i pronađite inspirativne proizvode za promociju vašeg brenda ili tvrtke. U njima ćete pronaći kvalitetne, trendovske i profesionalne dizajnirane olovke, upaljače, USB memorije, bilježnice i dnevnike, privjeske, punjače za mobilne uređaje, majice, kape, torbe, poslovne darove, wellness artikle, igračke za djecu i razne druge zanimljive reklamne proizvode za koje možda niste ni znali da postoje. Za sve upite slobodno nas kontaktirajte, biti će nam drago da Vas upoznamo.

Cool katalog 2019

U našem "COOL 2019" katalogu, na više od 500 stranica, nalazi se preko tri tisuće promotivnih artikala, razvrstanih u deset kategorija. Katalog je neiscrpan izvor ideja za promotivne poklone, kojima ćete zasigurno oduševiti svoje poslovne partnere, kao i sve ostale kojima će biti namijenjeni. Prelistajte katalog i oduševite se opcijama koje nudi! Ideje variraju od uobičajenih poklona do korporativnih darova premium kvalitete. Katalog varira od uobičajenih klasika za svaku prigodu pa sve do najnovijih trendi poklona. Na sve artikle iz kataloga nudimo uslugu tiska po vašim idejnim rješenjima. Poslovni pokloni i promotivni artikli s tiskom savršen su način da izrazite svoje poruke. Naši proizvodi su testirani i certificirani prema europskim standardima, a kvaliteta samih proizvoda i grafičkih rješenja je na vrhunskom nivou. Nadahnite se inspirativnim idejama iz našeg kataloga "COOL 2019"!!!

Razgledajte Damianus Cool 2019 online katalog.

Voyager katalog 2019

U ovom katalogu pronaći ćete više od 460 stranica s promotivnim artiklima i informacijama o proizvodima. Postoji tisuću i jedna ideja za vaše marketinške aktivnosti i promotivne kampanje. Prelistajte katalog i dopustite da Vas ideje inspiriraju! Ideje variraju od standardnih poklona do najekskluzivnijih korporativnih darova. Najnoviji trendovi, neposredno uz uspješne klasike. Savršeni pokloni za svaku prigodu! Na sve artikle moguće je ispisati vaš logotip i tekst. Otkrijte ljepotu i kvalitetu našega sublimacijskog tiska u boji. Poslovni pokloni i promotivni artikli s tiskom savršen su način da izrazite svoje poruke. Naši proizvodi su testirani i certificirani prema europskim standardima. Kvaliteta naših proizvoda i grafike na njima zajamčena je. Pogledajte inspirativna rješenja iz kataloga "VOYAGER 2019" i budite nadahnuti!

Razgledajte Damianus Voyager 2019 online katalog.

MOLESKINE Spring - Summer 2019 katalog

Moleskine, kultni talijanski brand iz Milana inspiriran je čuvenim džepnim crnim rokovnikom, koje su umjetnici kao što su Oscar Wilde, Vincent van Gogh, Pablo Picasso i Ernest Hemingway nosili posvuda sa sobom i u kojima su držali skice ili ideje koje su kasnije pretvorili u čuvene slike ili romane. Prepoznatljivi su po elastičnoj traci koja ih drži zatvorenima, šivanim hrbatom koji dozvoljava da notes bude sasvim ravan kada je rasklopljen, žućkastom papiru sa zaobljenim uglovima, bookmark – trakom i džepom na unutarnjoj strani korica. Moleskine bilježnice, planeri, rokovnici, blokovi za crtanje, albumi i dnevnici omiljeni su zbog svoje kvalitete, praktičnosti i jednostavnog dizajna.

Preuzmite MOLESKINE Spring - Summer 2019 [pdf 14,2 MB] katalog.

DAMIANUS Autosjenila 2019 katalog

Praktična auto sjenila za vaše ljubimce na kotačima. Odlična promocija vaše tvrtke ili brenda! Najnovije tehnologije tiska na različite vrste materijala omogućavaju vam neograničene mogućnosti prenošenja vaših poruka. Sjenila nudimo u različitim veličinama, za razne tipove vozila: automobile, kombi vozila, kamione, autobuse... U našoj ponudi imamo patentirana zimska aluminijska sjenila te preklopna kartonska sjenila. Iskoristite sve mogućnosti ovog originalnog i praktičnog poklona te nam se obratite s konkretnim upitom!

Preuzmite DAMIANUS Autosjenila 2019 [pdf 8,9 MB] katalog.

Tvrtka Damianus je distributer i ekskluzivni zastupnik na području Hrvatske za vrhunske njemačke Unilite i Tom upaljače, te distributer za Moleskine proizvode. Prodaja i veleprodaja upaljača i Moleskine proizvoda

Promocija sa stilom!

Top